Very Good Smile

Slå to fluer i en smekk - frisk pust og hvite tenner!

Misfargede tenner kan ha stor innvirkning på hvordan du opptrer i sosiale sammenhenger. Kanskje du holder avstand og er nervøs for smile til andre rett og slett fordi du ikke vil at de skal dømme deg etter dine gule tenner. Tennene er noe av det vi først legger merke til hos andre, og de spiller derfor også en viss rolle i førsteinntrykket.

Med det franske merket Very Good Smile kan du velge flere rimelige tannblekingsprodukter til hjemmebruk, inkludert gel, penn og tannkrem.


Tannkremen fra Very Good Smile kan brukes som vanlig tannkrem og samtidig som den har en blekende effekt, gir den deg også en frisk pust takket være en nydelig myntesmak. Du kan derfor enkelt slå to fluer i en smekk hvis du ønsker å bytte til en ny tannkrem.

Gelen og tannblekingspennen fra Very Good Smile er designet slik at du kan ta den med deg på farten. Du har rett og slett muligheten til å ta den med på jobb og bruke den før du skal på date. Det er bare viktig at du bruker pennen eller gelen innenfor tidsintervallene som er angitt av produsenten.

Så hvis tannkremen din trenger det lille ekstra, er produktutvalget fra Very Good Smile et utmerket valg - og selvfølgelig finner du alt her på Munnfrisk.no .