Arm & Hammer

Arm & Hammer med natron som det store universalmiddelet

Du kjenner sikkert til alle fordelene med natron når det kommer til baking. Men faktisk har natron en lang rekke andre funksjoner, blant annet som rengjøringsmiddel. Og det er noe den amerikanske produsenten Arm & Hammer har utforsket det siste århundret. Natron er en av de viktigste komponentene i alt fra vaskemiddel til tannkrem og kattesand!

Arm & Hammer har blitt kjent for å bruke bakepulver i et bredt spekter av produkter, og deres bakepulver har lenge vært ansett som: "The no. 1 natron» i USA.


Bakepulver er litt av et vidundermiddel som fungerer både til baking, personlig pleie og generell rengjøring i hjemmet. Det er blant annet luktabsorberende og fungerer som et mildt slipemiddel for ulike flekker. I tillegg er det et desinfeksjonsmiddel med en evne til å bekjempe bakterier uten å bli lastet med kjemikalier. Den er utelukkende basert på naturlige ingredienser, og derfor er den et miljøvennlig valg.

Er du klar for å fordype deg i bakepulvers mange positive egenskaper, kan du velge Arm & Hammer tannkrem med bakepulver her på Munnfrisk.no .