Curasept Luxury Whitening

Curasept Luxury Whitening - en sublim form for tannbleking

Det står allerede i navnet; Curasept Luxury Whitening er en serie som fokuserer på tannbleking. Curasept har imidlertid gjort seg bemerket ved å gå et ekstra steg i forhold til forskning og innovasjon, og du kan derfor alltid forvente noe spesielt av det italienske merket.


Med Curasept Luxury Whitening ligger innovasjonen i selve formelen, som er sammensatt av eksklusive ingredienser. Du kan velge mellom variantene: Black , White og Gull, og med sistnevnte variant får du bl.a. glede av både gull og sølv mikroperler.

De forskjellige versjonene er også basert på kull, som gjennom århundrene har blitt brukt av flere kulturer for å trekke både giftstoffer og skjemmende avleiringer vekk fra tennene. Med Curasept har kullet samme effekt, og du kan derfor få en blekende effekt ved ganske enkelt å bruke produktene fra merket Curasept .
Trekullet er imidlertid ikke det eneste som gir deg en ekstremt sterk blekingsformel. Andre nøkkelingredienser inkluderer et PVP-hydrogenperoksidkompleks og karbamidperoksid.

Curasept Luxury Whitening -serien gir deg også en mineraliserende effekt, slik at du forhindrer at emaljen brytes ned. Dette skyldes blant annet innholdet av hydroksyapatitt.

Hvis du er lei deg over at du har gjemt det vakre smilet ditt litt for lenge, er det nå på tide å gjøre noe med problemet sammen med Curasept og MundFrisk.no .