Le Tube tanntråd

Le Tube tanntråd - med 100 % sørfransk silke og økologisk bivoks

Le Tube tilbyr deg en luksusutgave av tanntråd, og den er ideell for deg som er ekstra nøye med hva du putter i munnen til daglig.

Tanntråden består først og fremst av 100 % silke fra en sørfransk familiebedrift som for lengst har skapt et internasjonalt merke for seg selv innen silkeproduksjon.


Fordelen med å velge silke fremfor de klassiske plasttrådene (ofte nylon) er at du får et mye renere alternativ uten petrokjemiske rester. Le Tube er beryktet for å utelate alle slags skadelige ingredienser som parabener og sulfater i deres forskjellige formler og i stedet gå den organiske veien.

Samtidig er tanntråden belagt med økologisk bivoks også fra Sør-Frankrike, som er ekstra bra for mer sensitivt tannkjøtt. Det blir rett og slett mer skånsomt å la tråden glide inn og ut av mellomrommene mellom tennene, slik at du ikke skader tannrøttene unødvendig.

Tanntråd er også tilgjengelig i glassbeholdere som kan oppbevares og fylles opp med påfyll. Så alt i alt får du full pakke her når kvaliteten er avgjørende for ditt valg av tanntråd.