Clearasil

Clearasil når du er lei av kviser og andre urenheter

Du kjenner sikkert igjen følelsen av panikk når en kvise dukker opp på det mest uleilige tidspunktet gjerne rett før et viktig møte eller den etterlengtede daten. For ditt indre blikk er alt du ser et ekkelt, rødt vulkankrater som kommer til å tiltrekke alles blikk. Sannheten er imidlertid som regel noe mildere, da det vil være langt fra alle som oppdager den lille kvisen.


Det er imidlertid alltid greit å være godt forberedt når det fra tid til annen dukker opp kviser og andre urenheter på ansiktshuden, for du vil selvfølgelig ha ren og velstelt hud.

Siden 1950-tallet har det amerikanske hudpleiemerket Clearasil vært nærmest synonymt med kvisekremer. Produktutvalget er bygget opp rundt kremer, rensepads og ansiktsrens som både forebygger og renser huden for urenheter.

Du finner alt her på Munnfrisk.no . Med Clearasil renseputer kan du f.eks. innen timer redusere rødhet samt størrelsen på kviser. Du kan også bruke de ulike Clearasil kremene for å bekjempe urenheter i forbindelse med den daglige hudpleierutinen. Kjennetegnet til Clearasil -produktene er at de er enkle å bruke.

Hvis du ofte lider av kviser og andre urenheter, kan du få hjelp av Clearasil , som i mer enn 70 år har hjulpet generasjon etter generasjon ung som gammel.