Myga

Tungeskraper fra Myga designet i ayurvedisk ånd

En tungeskraper, også kjent som en tungerenser, kan lett bli ditt hemmelige våpen dersom du lider av dårlig ånde. Du kan med fordel bruke tungeskrapen om morgenen for å fjerne bakterier, og det krever bare at du skraper tungen ganske forsiktig med tungeskrapen.


Det er ikke bare bra for pusten, men også for din generelle helse i hvert fall hvis du velger å tro på den hinduistiske ayurveda-tradisjonen, hvor munnhelse spiller en avgjørende rolle for både kropp, sinn og ånd.

Hos Munnfrisk.no kan du finne flere typer tungeskrapere, blant annet fra Myga . Det er et livsstilsmerke etablert i 2017 av det østerriksk-engelske ekteparet Claudia og Jordan Price. Produktene fra Myga hyller helhetsaspektet, da ønsket er å skape produkter som bidrar til en bedre fremtid for den enkelte bruker og her spiller blant annet ayurveda en viktig rolle.
Tungeskrapen fra Myga er også bearbeidet i kobber, som antas å ha spesielle nyttige egenskaper, spesielt når det gjelder å være motstandsdyktig mot bakterier.

Da vil du ha en 100 % ren tunge, og er du lei av å bruke tannbørsten, er en tungeskraper det ideelle valget. Det blir raskt et vanedannende verktøy som du ikke kan leve uten.