Happi Hippo Plant Organics

Happi Hippo Plant Organics - "For en lykkelig deg og en lykkelig planet!"

De plantebaserte ingrediensene er nøkkelen til visjonen bak Happi Hippo Plant Organics . Så her blir maskoten Hippo the Hippopotamus fremstilt som en glad planteeter som er entusiastisk over de rene produktene. Samtidig kan du kjøpe produktene med god samvittighet, fordi produsenten sørger for at det plantes et nytt tre hver gang et produkt selges. Mottoet for produsenten er også: "For en glad deg og en lykkelig planet!"


Happi Hippo Plant Organics ble grunnlagt tilbake i 2020 av Dr. Ann, som basert på sin tannlegeerfaring valgte å lage sine egne plantebaserte produkter. Selv syntes hun det var vanskelig å lese ingredienslistene til flere av de personlige produktene hun allerede hadde i baderomsskapet hjemme.

Over var Dr. Ann drevet av den helhetlige tankegangen med en dyp respekt for livet.

Happi Hippo Plant Organics produserer bl.a. en rekke personlige produkter for munnhygiene, og her på Munnfrisk.no kan du kjøpe den populære tanntråden. Tanntråden er basert på en unik formel med candelillavoks, mynteekstrakt og maisfibre.

Merk at du kan få tanntråden din fra Happi Hippo Plant Organics i en smart glassdispenser, som er gjenbrukbar helt i tråd med konseptet bak selskapet.