Dabur

Dabur Herbal finn ditt indre velvære gjennom ayurvediske produkter

Hos Munnfrisk.no går vi gjerne ett skritt videre for å introdusere deg for nye merker. Og begrepet "nye merker" er faktisk ofte en sannhet med visse modifikasjoner. Flere av de respektive merkene i vårt produktspekter har flere tiår eller mer enn et århundre med erfaring på området. Dette gjelder for eksempel Dabur Herbal, som har indiske røtter og blant annet produserer urtetannkremer.


Dabur Herbal har mer enn 125 års erfaring med effekten av de ulike urtene og ayurveda som en form for hinduistisk behandling. I dag produserer de også unike tannkremer, som vi selger her på siden.

Dabur Urte-tannkremene er laget av urter som hellig basilikum, som ikke bare sikrer optimal tannhelse, men også bidrar til å holde kroppen sunn som helhet. For merkevaren handler det om å tappe naturens egne ressurser og gjennom grundige undersøkelser koble dem opp mot moderne teknologier slik at formlene blir ekstra effektive. Det er ikke bare nok å vite at ingrediensene er gode du må også vite hvordan du bruker dem i praksis.

Dabur Herbal som merkevare har kort fortalt visjonen om at du finner veien til ditt indre velvære gjennom deres ayurvediske produkter og ekspertisen til moderne vitenskap. Deres urtetannkrem hjelper deg med å dekke ulike problemer innen tannpleie, som irritert tannkjøtt og misfarging.

Prøv vår Dabur Urte-tannkrem i dag. Du kan kjøpe den direkte her på Munnfrisk.no .