Bentodent Floss

Bentodent Floss Picks den smarte 3-i-1-løsningen

Bentodent gjør det ikke vanskeligere enn det trenger å være. For tannlegeteamet bak Bentodent har utviklet en rekke smarte produkter for deg som bryr deg om munnhygiene, men som ikke nødvendigvis synes det er ultraviktig å investere i både mellomromsbørster, tannpirkere, tanntråd og tungeskraper. Mindre kan også gjøre det.

Bentodent Floss Picks tilbyr deg en smart 3-i-1 løsning, hvor du får klassisk tanntråd, mellomromsbørste og en tungeskrape i ett og samme produkt. Si farvel til plakkoppbygging og bakterier en gang for alle!

Siden produktet er laget av bl.a. maisstivelse, det er fullt komposterbart.


Miljøaspektet er svært viktig for Bentodent , som går 100 % for miljøvennlige valg. Dette følges opp av at man også har valgt å inkludere eldgamle kunnskaper i den nyere produktutviklingen, derfor finnes for eksempel bentonittleire i tannkremen fra Bentodent .

Helt tilbake i antikken var det velkjent at leiren fungerte som en naturlig magnet for urenheter i munnhulen, og derfor ble den brukt til å rense tenner. Det er disse gamle formlene Bentodent nå bruker bare i en nyere tolkning og som et alternativ til de mer skadelige stoffene i munnpleieprodukter. Bentodent har for eksempel valgte å helt unngå plast i sitt produktsortiment.