Kontak

Kontak tyggegummi - med naturproduktet propolis

Italienske Kontak er et merke bak flere forskjellige propolisprodukter. Selskapet har lansert et patentert system som selektivt frigjør propolis over tid. Det lar brukeren dra nytte av alle de positive fordelene med propolis, som har vært kjent for sine beskyttende egenskaper i århundrer.

Propolis er et naturprodukt produsert av bier. Det klebrige middelet består av en sammensetning av harpiks, voks, pollen, flavonoider og eteriske oljer. De ulike stoffene får biene fra ulike planter ute i naturen, som deretter blandes med voks, pollen og bienes egne fordøyelsessekret.
Propolis brukes av biene til å «isolere» bikuben i høstmånedene, slik at den er beskyttet mot skadelige mikroorganismer og dermed sykdommene som kan være katastrofale for bikuben.

Propolis har i århundrer vært kjent for å fungere som naturens eget antibiotikum mot ulike infeksjoner og som en styrking av immunforsvaret. Propolis inntas derfor ofte i form av kosttilskudd og lignende.

Kontak tilbyr propolis i form av tyggegummi med deilige smakskombinasjoner, hvor tyggebevegelsene dine bidrar til å frigjøre propolis ut i kroppen. Så nå er tiden inne for å gi immunforsvaret en ekstra hjelpende hånd i form av propolis.