Tungerens fra TePe

For å unngå dårlig ånde og bakterier i munnen er det veldig viktig å rense tungen regelmessig. Det nytter ikke å ta godt vare på tennene hvis du da legger igjen mye bakterier på tungen. Det er litt som om du har renset hele badet bortsett fra gulvet.
Vår tungrenser fra TePe har et skikkelig smart design, med f.eks. tre forskjellige renseblader, som sørger for at tungen din kan rengjøres raskt og effektivt, og dermed etterlater den ren og helt bakteriefri.
Tungerenseren er også en del av TePes " GOOD "-serie av miljøvennlige produkter, og er derfor laget av biologisk nedbrytbare materialer.

TePe tungerenser/tungeskraper er et utmerket produkt som er spesielt utviklet for å fjerne bakterier og plakk på tungen, som forhindrer dårlig ånde. Prøv for eksempel tungeskrapen TePe GOOD , som er laget av biologisk nedbrytbare materialer.


Det er faktisk ikke alle som har vurdert hvor mange bakterier som kan bli igjen på tungen etter at de har pusset tennene. Men faktum er at å pusse tennene uten å rense tungen er litt som å vaske veggene på badet uten å vaske gulvet.
Med mye bakterier på tungen kan du risikere å få skikkelig dårlig ånde, noe de fleste av oss nok helst vil unngå. Heldigvis kan vi tilby tungeren Tepe , som er en virkelig god lÞsning for å rense tungen. Den har tre forskjellige renseblader, som sÞrger for en grundig og effektiv rengjÞring hver gang du skyver den nedover tungen. Med denne gjennomtenkte tungrenseren kan du vÊre sikker på at du har frisk pust hver dag.
I tillegg er denne tungrenseren en del av TePes " GOOD " ​​utvalg av miljÞvennlige produkter. Den er laget av biologisk nedbrytbare materialer, slik at du kan ha god munnhygiene uten Ã¥ skade miljÞet.