Tandex tannpirkere og Tandex tanntråd

Tandex tannpirkere og tanntråd er det opplagte valget for å rense tenner og opprettholde god munnhygiene. Se vårt utvalg nedenfor, hvor du kan finne akkurat de tannpirkerne eller tanntråden som passer perfekt til din smak.


Derfor bør du velge Tandex tannpirkere

Fordelen med å velge Tandex tannpirkere er at du får fleksible tannpirkere som er trekantede og som passer perfekt inn i mellomrommene mellom tennene.
Tannpirkerne gir en effektiv rengjøring mellom tennene uten å skade tenner og tannkjøtt. Tandex tannpirkere er et ekstremt viktig verktøy for å holde mellomrommene mellom tennene rene og for å opprettholde god munnhygiene.

Tandex tannpirkere i tre

Tandex tretannpirkere er ikke fullt så fleksible som de som er laget av plast, men sørger likevel for at de kommer godt og effektivt inn i mellomrommene mellom tennene. Tandex tannpirkere har en trekantet profil og er laget av nordisk bjørketre. Treverket er et nedbrytbart produkt, så det belaster ikke miljøet.

Tandex tannpirkere i plast

Tandex plasttannpirkere er enkle å bruke og gode til å rense tennene. Materialet er fleksibelt, robust og skånsomt for tennene dine. Plasttannpirkerne er mer robuste enn tretannpirkerne, og dermed har de lengre holdbarhet. Tandex plasttannpirkere har også en trekantet profil som tretannpirkerne.

Erstatning for Tandex tannpirkere

Hvis du ikke liker å bruke tannpirkere, er Tandex tanntråd et like godt alternativ om ikke bedre. Tandex tanntråd brukes oftest av personer med svært tettsittende tenner, og er derfor det opplagte valget for å rense effektivt mellom tennene. Det anbefales at du bruker tanntråd hver dag og gjerne etter å ha pusset tennene om kvelden. Tandex tanntråd fjerner plakk og belegg og fullfører den siste jobben som tannbørsten ikke gjorde, noe som bidrar til mye bedre munnhygiene. I tillegg kan du også bruke Tandex tanntrådholder, som er et alternativ til Tandex tanntråd.

Tandex tannpirkere eller tanntråd - hva er bedre?

Om du bruker Tandex tannpirkere eller tanntråd avhenger mye av tennene dine og hva du liker best å bruke. Har du ikke for tettsittende tenner kan du enkelt bruke tannpirkere, men har du veldig tettsittende tenner anbefales Tandex tanntråd. Det viktigste er at du får renset tennene hver dag og at du setter av tid til å rense mellom tennene. Gjør du dette sikrer du god munnhygiene med sunne tenner og tannkjøtt.


Se mer av vårt brede utvalg av produkter fra Tandex her.