Durex kondomer

Oppdag ditt favoritt Durex kondom hos MundFrisk ! Velg Durex kondomer i forskjellige størrelser, varianter og smaker. Prøv også en av komposittpakkene, som lar deg utforske forskjellige Durex -kondomer. Se hele utvalget her!


Durex kondomer - finn din favoritt her

Durex kondomer er et velkjent og høyt respektert merke innen prevensjon, kjent og brukt av mennesker over hele verden. De er synonymt med kvalitet og pålitelighet og gir brukerne en følelse av trygghet i intime øyeblikk.

Med over 90 års erfaring innen kondomproduksjon er Durex et av de mest erfarne merkene i bransjen. Deres forpliktelse til å fremme sunn seksuell praksis og nytelse for alle er tydelig i deres produktutvikling og forskning.

Durex kondomer gjennomgår stadig forbedringer for å sikre en behagelig passform og den optimale opplevelsen for brukeren. Dette fokuset på komfort og kvalitet gjør Durex til et populært valg for de som ønsker å beskytte seg selv og sine partnere samtidig som de opprettholder en høy standard for seksuell tilfredsstillelse. Finn et bredt utvalg av Durex kondomer hos MundFrisk for å nyte det beste innen beskyttelse og intimitet.

Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av kondomer , slik at du alltid kan finne akkurat den typen og merket du foretrekker når du bruker prevensjon.

De mest kjente Durex kondomene på MundFrisk

Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av Durex kondomer, som er nøye sammensatt for å møte dine behov. Durex kondomer kommer i mange forskjellige varianter, slik at du alltid kan finne akkurat den typen som sikrer deg den beste opplevelsen ved bruk av prevensjon.

Hos MundFrisk finner du:

  • Durex kondomer Overrask meg
    Denne pakken inneholder fire forskjellige typer Durex kondomer: Durex Sensitive Classic tynne kondomer for intens følelse / Durex Strawberry kondomer med jordbærsmak og duft / Durex Arouse Me kondomer med ribber for ekstra stimulering / Durex Excite Me kondomer med knopper for ekstra stimulering .
  • Durex kondomer Performa
    Durex Performa er kondomer designet for å gi en mer intens opplevelse. De er laget av lateks med en spesiell tekstur som øker friksjon og stimulering. I tillegg er de tilført et ekstra lag med glidemiddel, som gjør dem enklere å påføre og mer behagelige å bruke.
  • Durex kondomer Kjærlighet
    Durex Love er kondomer designet for å gi en mer naturlig følelse. De er laget av lateks og er tynnere enn vanlige Durex kondomer, i tillegg har de et ekstra lag med glidemiddel som gjør dem både lettere å påføre og mer behagelige å bruke.
  • Durex XXL kondomer Hautnah
    Durex XXL kondomer Hautnah er designet for å gi en tryggere og mer komfortabel opplevelse for menn med større penis. De er laget av lateks og er 60 mm brede, som er 5 mm bredere enn de fleste vanlige kondomer.
  • Durex kondomer Classic Real Feel
    Durex Real Feel -kondomer er laget av et avansert ikke-latex-materiale som gir en naturlig hud-mot-hud-følelse. Real Feel -materialet kan bidra til å maksimere både deg og partnerens glede.
  • Durex kondomer Love Mix
    I Love Mix-pakken finner du en blanding av noen av Durex mest populære kondomer. Du finner: Durex Feel Thin Ultra, Durex Pleasure Me, Durex Strawberry og Durex Intense. Når du kjøper denne pakken med Durex kondomer får du muligheten til å prøve ulike typer slik at du kan utforske ulike seksuelle opplevelser.

Finn ditt favoritt Durex kondom hos MundFrisk i dag.

Stort utvalg av Durex kondomer

Hos MundFrisk tilstreber vi alltid å ha et bredt og nøye sammensatt utvalg av ulike produkter, inkludert Durex -kondomer. Vi velger nøye ut og setter sammen vårt utvalg slik at du alltid kan finne akkurat de Durex kondomene du trenger og foretrekker.

Vårt utvalg inkluderer alltid et utvalg Durex kondomer som er tynne, store, forskjellige smaker og kondomer med riller eller nagler. Så uavhengig av dine preferanser, kan du alltid finne dine favoritt Durex kondomer hos oss.

Er du i tvil om hvilket Durex kondom du skal velge, er vi alltid klare til å hjelpe deg med å finne de riktige produktene. Du kan kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller sende en e-post til munnfrisk.no . Vi streber alltid etter å levere den beste kundeservicen til deg. Hos MundFrisk er din tilfredshet vår første prioritet.