To Jungle Tannkrem

To Jungle tannkremtabletter alternativet til tannkremtuber

Tannkremtabletter er inne, og du kan f.eks. få dem fra et merke som To Jungle . Med inspirasjon fra jungelen og de mange andre naturperlene de har besøkt på sine reiser rundt om i verden, ønsket det nederlandske merket å fremme bærekraft gjennom sine ulike produkter.

Målet er at naturen og den enkelte kan inngå en pakt for å beskytte hverandre. For det trengs. Hver dag ser Rotterdam-paret Florian og Nadia etter nye alternativer til de forurensende hverdagsproduktene.

Et godt eksempel er tannkremtablettene. Ettersom tannkremen har et kompakt format, spares viktige ressurser som vann, akkurat som du unngår samme mengde avfall som med tradisjonelle tannkremtuber.


To Jungle tannkrem inneholder naturligvis ingen konserveringsmidler og ingen andre skadelige ingredienser som aluminium og plast.

Tannkremtablettene er også enkle å bruke. Etter at du har tygget tabletten, bruker du bare den våte tannbørsten som vanlig. Du får alle de samme gode effektene som med mer klassisk tannkrem, inkludert frisk pust, en effektiv rengjøring og en glatt og skinnende tannoverflate som er motstandsdyktig mot plakk.

Den bærekraftige fremtiden venter på deg hos Munnfrisk.no med produkter fra To Jungle !