Tannblekepenn

En tannblekingspenn er en praktisk og enkel metode for å få det hvite smilet igjen. Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av tannblekingspenner som kan brukes når du trenger det, for eksempel hjemme eller på farten. Velg blant markedets beste merker.


La en tannblekingspenne gi deg det hvite smilet igjen

Med en tannblekepenn har du nå muligheten til å benytte deg av trolig den mest praktiske og enkle formen for hjemmebasert tannbleking i det hele tatt. En penn kan komme i en rekke forskjellige versjoner. En Whitening Pen fra Munnfrisk.no fungerer for eksempel litt på samme måte som en concealer, mens Pesitros penn går inn og jobber lokalt med problematiske flekker. Alternativt kan du bruke smarte servietter som er enkle å ta med deg på farten. Uansett hva, gir tannbleking synlige resultater med et minimum av innsats. Pennen er derfor den perfekte løsningen for deg som ønsker et litt penere og mer tiltalende smil. Les mer om de ulike variantene i avsnittet lenger ned på siden og finn din favoritt eller finn den ultimate kombinasjonen for deg.

Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av skånsomme og effektive produkter som hjelper deg å få hvitere tenner. Det finnes et mangfold av smarte produkter slik at du kan utføre tannbleking hjemme i trygge omgivelser og når det passer deg.

Bruk en tannblekepenn alene eller som et supplement til en annen behandling

Når du kjøper en tannblekepenn kan du faktisk bruke den på flere måter. Du kan enten bruke den alene eller som et supplement til en annen blekebehandling, slik at du kan nyte det skinnende, hvite resultatet mye lenger.

Hvis du bruker pennen alene, påfør den ganske enkelt på tennene. En klassisk penn har vanligvis en liten børste, som gjør det enkelt å påføre gelen på tennene. Du kan enten velge å bruke pennen og geleen på alle tennene, men du kan også velge å bruke den som en punktbehandling på enkelttenner dersom det er misfarginger eller flekker, for eksempel etter å ha drukket og spist.

Som nevnt kan du også velge å bruke en tannblekepenn som et supplement til en annen blekebehandling. Dette kan for eksempel være etter bruk av et sett eller hvis du har hatt profesjonell bleking på en klinikk. Pennen kan deretter brukes kontinuerlig slik at du opprettholder det hvite resultatet så lenge som mulig. Dette sparer deg for mye penger, da du ikke trenger å ha de store behandlingene like ofte for å opprettholde det hvite smilet.

Ulike varianter av en tannblekingspenne

Det finnes mange varianter av de velkjente tannblekingspennene. Kjenner du dem alle?
På denne siden kan du utforske vårt store sortiment, hvor du finner mange forskjellige typer. Du kan sikkert finne en som passer akkurat dine behov.
Felles for dem alle er at de gir deg det hvite og skinnende smilet igjen, og at de ofte alle er kjent som en «hvite tenner» eller rett og slett en klassisk tannblekingspenn.

Klassisk penn:
Den klassiske varianten som de fleste er kjent med. Denne pennen er fylt med en blekegel som påføres direkte på tennene med den lille børsten. På grunn av størrelsen på pennen er det enkelt å målrette blekingen, så du kan fritt velge om det kun er mellom tennene, enkelttennene eller alle tennene som skal blekes.

Flekkfjernerservietter:
Disse smarte serviettene fjerner enkelt flekker eller misfarginger mens du er på farten. De er individuelt pakket, så hygienen er på topp og kan enkelt kastes etter bruk.
Servietten er et lett og raskt alternativ til en tannblekingspenn, da den ikke krever at gelen tørker. Du legger bare en serviett på fingeren og "pusser" tennene. Den teksturerte overflaten på servietten vil da motvirke misfarging og flekker som har oppstått i løpet av dagen.

Manuell tannblekingspenne:
En manuell versjon har et lite spiss hode av vulkansk stein som skånsomt fjerner flekker, men også plakk og tannstein.

Finn en tannblekepenn fra markedets sterkeste merker

Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av tannblekingspenner fra alle de beste merkene.

Du kan f.eks. velg fra følgende merker:

  • Beconfident
  • SimpleSmile
  • Pro White
  • My White Secret
  • Yotuel
  • Wisdom
  • Beverly Hills Formula
  • Pesitro
  • Mundfrisk sine egne produkter

Er du i tvil om hvilken tannblekepenn som er best for deg, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er klare til å svare på alle spørsmål du måtte ha om utvalget vårt.