Elektriske tannbørster fra GUM

Når du pusser tennene hver eneste dag, ville det vært fint å kunne være sikker på at du faktisk pusser effektivt. Det er bare ikke alltid tilfellet med tradisjonelle manuelle tannbørster. Faktisk er det bevist i flere studier at elektriske tannbørster fjerner plakk langt mer effektivt enn manuelle. Det er også en av grunnene til at de har fått så mye de siste årene.
Derfor mener vi i Munnfrisk.no at det bør være en elektrisk tannbørste i alle hjem. Dessverre er den triste sannheten at det som ofte skremmer folk bort fra elektriske tannbørster (og dermed sunnere tenner) er prisen. Det finnes mange andre elektriske tannbørster på markedet som koster mer enn de fleste kunne tenke seg å bruke på en tannbørste.
For oss i Munnfrisk.no er det viktig at alle får muligheten til å ta vare på tennene sine så godt som mulig, og det skal ikke være prisen som avgjør det. Det er bl.a. derfor har vi GUM Activital tannbørsten i vårt sortiment. Den er faktisk veldig lik en vanlig tannbørste, og den ligger veldig godt i hånden. I motsetning til den manuelle tannbørsten er GUM Activital utstyrt med en vibrasjonsfunksjon og spesialbust. Disse funksjonene fungerer sammen for å fjerne plakk 50 % mer effektivt enn en vanlig tannbørste.
Med GUM Activital får du derfor fordelene med en elektrisk tannbørste (50 % mer effektiv børsting) til en pris som vi tror alle har råd til. Og når børstehodet er utslitt, kan du bestille en billig påfyllingspakke med to børstehoder.


Hos Munnfrisk.no finner du landets beste utvalg av elektriske tannbørster i alle prisklasser og fra alle de kjente merkene.