Lubricants / Lubricants

Mangler du mer komfort i dine intime øyeblikk? Lubricant er den perfekte hjelperen når du ønsker mer hyggelige og tilfredsstillende intime opplevelser. Smøremiddel er for alle, og kan også brukes til mange forskjellige formål. Se hele utvalget her!


Hva er smøremiddel?

Smøremiddel er en god hjelper i intime øyeblikk, da det er et flytende produkt som bidrar til å redusere friksjonen mellom to overflater. Glidemiddel brukes oftest ved seksuelle aktiviteter, hvor det gir en mer behagelig opplevelse. Den kan imidlertid også brukes til andre aktiviteter, som massasje eller for å gjøre det lettere å bruke tamponger eller menskopper.

Det er to hovedtyper glidemiddel: vannbasert og silikonbasert .
Vannbasert smøremiddel er den vanligste og budsjettvennlige løsningen. Det er enkelt å fjerne fra både hud og klær, og er trygt å bruke med latekskondomer. Silikonbasert glidemiddel gir langvarig glatthet og en god følelse, men vær oppmerksom på at det kan være litt mer utfordrende å fjerne og ikke er kompatibelt med latekskondomer.

I tillegg til disse to hovedtypene finnes det mange forskjellige variasjoner av smøremidler med ulike tilsetningsstoffer, som smak, duft eller en varmende effekt. Alt dette kan være med på å gjøre de intime øyeblikkene litt mer spennende.

Lube er en trygg og effektiv løsning som kan forbedre kvaliteten på intime øyeblikk for mange. Enten du opplever vaginal tørrhet eller bare ønsker å forbedre komforten i intime øyeblikk, kan glidemiddel brukes.
Hyggelig og trygg sex er en viktig del av livet, derfor finner du også et stort utvalg av kondomer hos MundFrisk .

Hvordan bruke glidemiddel?

Bruk av smøremiddel kan gjøre intime øyeblikk mer behagelige og hyggelige. Her er en enkel guide til hvordan du bruker smøremiddel riktig:

 • Velg riktig type smøremiddel
  Først av alt må du velge den typen smøremiddel som passer best for dine behov. Vannbasert smøremiddel er egnet for de fleste situasjoner. Silikonbasert glidemiddel er mer langvarig og gir en jevnere følelse, men det er ikke kompatibelt med alle typer kondomer, som tidligere nevnt. Velg den som passer best for din situasjon.
 • Åpne og påfør smøremiddelet
  Åpne beholderen eller røret med smøremiddel. Hvis den har en påføringsenhet, for eksempel en pumpe, bruk den for å unngå søl. Påfør en passende mengde smøremiddel på områdene der du ønsker økt glatthet. Dette kan inkludere kjønnsorganene, fingrene eller andre områder som trenger smøring.
  Fordel det jevnt Bruk fingertuppene til å spre smøremiddelet forsiktig over ønsket område. Pass på at du ikke bruker for mye i begynnelsen, da du alltid kan legge til mer etter behov.
 • Juster mengden etter behov
  Under aktiviteten kan du tilsette mer glidemiddel hvis du føler det er nødvendig.
 • Rengjøring etter bruk
  Etter intime aktiviteter er det viktig å rengjøre eventuell gjenværende smøremiddel fra huden. Vannbasert glidemiddel kan enkelt skylles av med vann, mens silikonbasert glidemiddel kan kreve bruk av såpe. Vær forsiktig så du ikke får smøremiddel i øynene.

Husk at glidemiddel ikke bare kan brukes til seksuelle aktiviteter, men også til massasje eller for å lette innsetting av tamponger eller menstruasjonskopper. Bruk av riktig mengde smøremiddel kan forbedre komfort og nytelse i intime øyeblikk og bidra til å opprettholde en sunn seksuell livsstil.

Stort utvalg av smøremidler hos MundFrisk

Hos MundFrisk har vi alltid som mål å tilby et stort utvalg av nøye utvalgte produkter, inkludert glidemiddel. Vi setter alltid sammen vårt utvalg nøye slik at du kan finne det perfekte smøremiddelet som passer dine behov og preferanser.

Hos MundFrisk finner du ulike smøremidler, inkludert ulike typer og smaker, så uansett hva du foretrekker, finner du det her hos oss.

Skulle du ha spørsmål eller trenger råd om valg av riktig smøremiddel, står vår dedikerte kundeservice klar til å hjelpe deg. Du kan kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller sende en e-post til munnfrisk.no . Vi legger stor vekt på å gi deg den beste kundeopplevelsen, da din tilfredshet er vår høyeste prioritet hos MundFrisk .