Alltid lave priser hos Munnfrisk.no - men velger bevisst bort prisgaranti

Vårt ønske er at du kan handle dine produkter til ekstra gode priser hos Munnfrisk.no , uansett om du kjøper enkeltvarer eller et større parti.

Vår klare holdning er at alle kunder skal behandles likt – og derfor ha samme forutsetninger for å gjøre det riktige kjøpet. Vi prøver alltid å sette prisene så lave som mulig.

Men i motsetning til mange andre nettbutikker har vi bevisst valgt å se bort fra løftet om prisgaranti, og det har vi gjort av ulike årsaker, som vi forsøker å utdype i denne artikkelen.

Prisgaranti kan være uttrykk for unødvendig høye priser

Du har kanskje allerede funnet en rekke konkurrerende nettbutikker til Munnfrisk.no som tilbyr deg prisgaranti på alle sine produkter - en fin bonus å få med på kjøpet.

Du bør imidlertid også være noe kritisk til konseptet og spørre deg selv hvordan den aktuelle nettbutikken kan tilby deg prisgaranti. Tjener forhandleren virkelig allerede for mye penger på det aktuelle produktet? Ingen bedrifter er interessert i å bevisst tape penger.

Du betaler ofte unødvendig høye priser hvis du velger å handle hos et selskap som tilbyr prisgaranti og du ikke velger å sammenligne de respektive prisene – og selv da kan du bli lurt. Vår filosofi er derfor at det er mest rettferdig å sette en lav pris fra start. Vi ønsker rett og slett ikke å være med på å pumpe opp prisene til et kunstig nivå. I stedet prøver vi å gjøre fornuftige kjøp og redusere kostnadene våre så mye som mulig, slik at det kan komme deg som kunde til gode.

Lave priser er absolutt ikke alt

Vi innrømmer gjerne at du sannsynligvis kan finne lavere priser på noen av produktene vi selger hos Munnfrisk.no .

Spesielt opplever vi stor konkurranse fra bedrifter som målbevisst kjøper opp restepartier eller bruker dropshipping. Dropshipping er en modell hvor forhandleren ikke ønsker å ha eget varelager, men i stedet kjøper varene fra en ekstern leverandør. Varene lagres på et eksternt lager, hvorfra de også sendes av ekstern leverandør.

I begge tilfeller vil du oppleve at forhandleren ikke har så mye relasjon til de enkelte produktene, og med dropshipping er det ikke engang sikkert at forhandleren har sett varene selv. Dette fordi de bestilles og lagres hos eksterne leverandører – og er aldri hjemme på vårt eget lager.

Så hvordan kan du bevise kvaliteten? Hvordan kan spørsmål om de ulike produktene besvares? Og hvem gjør du forretninger med?

Hos Munnfrisk.no er vi alltid klare til å gi støtte og gi ærlige råd om alle varer i vårt produktsortiment - og alle varer er tilgjengelige på vårt eget danske lager. Med produkter for personlig pleie er det spesielt viktig å kunne spørre om både fordeler og ulemper, og du kan nå oss både på epost og telefon. Så spørsmålet er om det er en sikkerhet du vil ha med på kjøpet, for lave priser er som kjent ikke alt.

Munnfrisk.no – et dansk konsept tvers igjennom

Munnfrisk.no er et dansk selskap med lager i Danmark. Du vet derfor alltid hvor vi sender varene dine fra, og vi kan også sende dem samme dag som du bestiller. Vi har også mulighet til å sende reservedeler til de ulike produktene.
Samtidig har vi kun danske ansatte i teamet vårt, så du trenger ikke å bekymre deg for å kommunisere på engelsk eller andre språk når du kontakter vår kundeservice.

Det er også viktig for oss å påpeke at vi følger alle danske regler, inkludert kjøpsloven. Vi har også utvidet den lovfestede 14-dagers returretten til 90 dager, slik at du har god tid til å vurdere kjøpet ditt.

Så vi tror kort og godt at vi i Munnfrisk.no kan gi deg det beste tilbudet – både når det kommer til produktutvalg og kundeservice. Vi prøver også å være skarpe på prisen etter beste evne, men vi kan ikke love deg at vi alltid er billigst. Til gjengjeld gir vi deg en rekke andre fordeler med på kjøpet.