Tanntråd og tannpirkere fra Elmex

Er du lei av å bruke tanntråd med voks som er vanskelig å få et sterkt grep om? Elmex tanntråd kan være løsningen for deg som ønsker en smertefri og effektiv rengjøring av alle mellomrom 1-2 ganger daglig. Tanntråd fra Elmex er laget uten voks og er sterk i seg selv, så du slipper å slite med brukket tanntråd når mellomrommene mellom jekslene skal renses.

Du kan velge mellom ulike varianter, så det finnes tanntråd for alle små og store i husholdningen. Blant de siste utgavene fra Elmex er tanntråden, som er laget med en mild smak av mynte, som etterlater munnen frisk og behagelig.


Derfor bør du investere i Elmex tanntråd

Kanskje har du noen ganger fått en kjærlig advarsel fra tannlegen når det kommer til bruk av tanntråd. Men er det virkelig nødvendig å også kjøpe tanntråd hvis du ellers følger den daglige pussen til punkt og prikke?

Svaret er et rungende ja. Du kan nok være like grundig med tannbørsten din, men tannbørsten fjerner kun matrester og plakk fra overflaten av tennene og når dermed ikke alle de lumske bakteriene som har en formidabel evne til å gjemme seg i de mer vanskelig tilgjengelige. mellomrom mellom tennene. Det er her tanntråd eller tannpirkere blir ditt viktigste våpen i kampen mot matrester samt plakk og bakterier i mellomrommene.

Munnhygiene har vært et interessant forskningstema de siste årene, og studier har dokumentert at dårlig munnhygiene kan ha langt større effekt på resten av kroppen enn først antatt. Dette er fordi bakteriene kan spre seg via blodet. Så kanskje du bør gi tanntråden din litt ekstra oppmerksomhet.