Proxident tannbørster

Mange synes det er vanskelig å holde en tannbørste. Det kan være mange årsaker til dette, f.eks. leddgikt eller karpaltunnelsyndrom. Hvis du lider av disse eller lignende grepsproblemer, vet du at du ikke bare kan kjøpe en tilfeldig tannbørste på den lokale matbutikken. Du trenger at tannbørsten sitter godt i hånden og at den ikke sklir under børsting.
Vårt mål med den gjennomtenkte og ergonomiske produktlinjen fra Proxident er å møte akkurat dette behovet. Tannbørstene er dekket med sklisikker gummi, som gir sikker håndtering. Trenger du ekstra sklibeskyttelse tilbyr vi også komfortable griperinger laget av silikon, som enkelt kan monteres på tannbørstehåndtaket. Du kan derfor være helt sikker på at tannbørsten ligger godt i hånden.
Sist men ikke minst er tannbørstene fra Proxident ekstremt miljøvennlige. Børstehodet kan skiftes ut når det er utslitt, slik at du ikke lenger trenger å kaste ut skaftet også. Et gratis børstehode følger med hver tannbørste, og så kan de bestilles i pakker med tre.