Colgate Interspace-børster

Colgate interspace-børster effektive og skånsomme mot tannkjøttet.

De ser kanskje ikke så mye ut, men de kan fortsatt ha en veldig stor innvirkning på munnhygienen din. Du kan bruke interdentalbørstene dine enten som erstatning for tanntråd eller som et supplement. I bunn og grunn er det viktigste at du begynner å rense mellomrommene mellom tennene og ikke bare forventer at tannbørsten sannsynligvis vil gjøre jobben.


Bakterier elsker å sette seg fast i de små lommene mellom tennene, og avhengig av tannsettet ditt kan det være jævla vanskelig å få tannbørsten til å glide inn og få dem ut. Det kan potensielt utvikle seg til alvorlige tannkjøttproblemer hvis du ikke tar hensyn til problemet og tannkjøttproblemer kan også ha en negativ innvirkning på immunforsvaret ditt.

Hos Munnfrisk.no kan du finne flere gap børster vi kan bl.a. anbefaler mellomromsbørster fra Colgate . De er perfekte for å nå vanskelig tilgjengelige områder, akkurat som de myke spiralbustene bidrar til skånsom rengjøring.

Så nå kan du gå på effektiv jakt etter bakterier i hullene sammen med en av gigantene fra bransjen, Colgate . Et engelsk-amerikansk merke som har utviklet tannpleieprodukter over flere generasjoner.