Axe

Avesome Axe pleieprodukter med fantastiske herredufter

Hos Munnfrisk.no selger vi et velassortert utvalg av Axe produkter og spesielt Axe aftershave i klassiske duftvarianter som musk. Pleieprodukter for menn er midtpunktet i produktutvalget hos Axe .


Axe , også kjent som Lynx, er opprinnelig et fransk merke som kom inn på markedet tilbake i 1983 i Frankrike og deretter andre europeiske land som Storbritannia. Det var først i 2002 at Axe kom til USA, men i dag er det det desidert største markedet for selskapet, som i dag tilhører det engelske merket Unilever.

Da Axe ble lansert i sin tid, var det med et ønske om å komme på markedet med «fantastiske dufter». De enten blide eller veldig overveldende duftene var kjennetegnet til cologne, deodoranter og aftershaves opp gjennom 1970- og 1980-tallet. Derfor har kombinasjonen av vakre dufter (gjerne med en ny og innovativ vri) og høy kvalitet alltid vært nøkkelordene for produktutvikling hos Axe .

Hvis du som mann ønsker å ha en uimotståelig utstråling, ligger hemmeligheten ofte i å velge riktig duft. Med en fantastisk duft kan du øke selvtilliten din på kort tid.

Med duftvarianter som Intense Chocolate Dark Temptation, musk samt grapefrukt og bergamott er din Axe aftershave klar til å gi deg en fantastisk duftopplevelse når barberingen er vel overstått. Samtidig gir aftershave en fantastisk pleie for huden, slik at den ikke føles irritert.

Ta derfor allerede i dag en titt på hva vi kan tilby deg av velduftende Axe produkter på Munnfrisk.no .