Propol-Mel

Propol-mel Spanske produkter med naturlig antiseptisk propolis

Propol-mel tilbyr deg 100% naturlige og økologiske produkter med propolis som gir næring til kroppen fra innsiden og ut.

Propolis omtales ofte som naturens eget antibiotikum og har i århundrer vært kjent både som kosttilskudd og medisin, f.eks. blant egypterne og grekerne.

Propolis er et 100 % naturlig produkt som lages av biene i høstmånedene som en indre isolasjonsmasse i bikuben. Det er en blanding av harpiks fra treknopper, voks, flavonoider, fordøyelsessekret og pollen, som samles nøye opp av biene.


Det spanske merket Propol-mel skapte i utgangspunktet deres salgssuksess i nært samarbeid med en lokal birøkter, hvis senere arbeid er overtatt av en mindre familiebedrift i Tarragona. Produksjonen er basert på prosesser raffinert gjennom flere tiår og en genuin kjærlighet til autentisk håndverk, akkurat slik du kjenner det fra bienes eget arbeid i bikuben.

Propol-mel produserer bl.a. tannkrem med propolis. Fordelen med bevisst å gå for propolisprodukter er at du får antiseptiske, antivirale og antiinflammatoriske egenskaper på kjøpet. I tillegg styrker propolis også immunforsvaret og forbedrer den generelle helsen.

Så nå har du alle muligheter til å styrke tannkjøttet og tennene med propolis, naturens eget vidundermiddel. Du finner selvfølgelig din propolis tannkrem her på Munnfrisk.no .