Waam Paris

Et fransk kosmetikkmerke for alle!

Som navnet tydelig avslører Waam Paris franske røtter. Det er et kosmetikkmerke som har vært på markedet siden 2016, og som bl.a. har kommet inn på markedet med ønsket om å være en merkevare som inkluderer alle.

Kort sagt, det er respekt for alle individer, mennesker så vel som dyr. Det er en respekt som også gjenspeiles i kjærligheten til miljøet.


Produktutvalget er basert på 100 % naturlige og grusomhetsfrie produkter, som du enten kan bruke hver for seg, men også settes sammen i flere forskjellige kombinasjoner. De naturlige ingrediensene fremheves av bevisst bruk av enklere, men likevel effektive ingredienslister.

Flere av formlene er hentet fra grunnleggerens egne barndomsminner og reiser.

Waam Paris tilbyr alt fra sjampo til tannkrem i sitt produktsortiment. En av deres første store salgssuksesser var Yuzu sheasmør.

Her på Munnfrisk.no kan du finne de populære tannkremene fra Waam Paris vurder derfor om det nå er på tide å prøve et tannkrempulver som bl.a. kombinerer mentol, kalsiumkarbonat og lakrispulver og inneholder verken vann eller kunstige tilsetningsstoffer.