Tannkrem fra Idento

Både i innhold og utseende skiller tannkremer fra Idento seg ut fra mange andre produkter for munnhelse og tannhygiene. Dette er spesialproduserte tannkremer som inneholder sunt, aktivt kull. Denne naturlige ingrediensen er i stand til å effektivt og skånsomt fjerne misfarging fra tennene.

Det er langt fra uviktig hvilke produkter du velger for å bleke tennene. Mange produkter inneholder kjemiske stoffer som både kan ødelegge emaljen og påvirke helsen din negativt.

Tannkremene fra Idento inneholder kun 100 % organisk kullpulver.

Du kan kjøpe produktene i forskjellige versjoner. Det er den klassiske versjonen av tannkrem i tube, og det finnes en moderne variant som pulver.


Selv om navnet høres internasjonalt ut, er Idento et dansk merke. Den ble lansert tilbake i år 1989, og den har alltid vært kjent for de brukervennlige og innovative produktene for tannrens.

Siden starten i 1989 har det kontinuerlig kommet nye produkter til sortimentet hos Idento . Ønsker du en god og funksjonell tannkrem er den danske kvalitetsprodusenten det rette valget.

Idento tannkrem er utviklet for å gi ønsket beskyttelse av tennene uten å skade emaljen. Tannkremene er blant annet laget med ingredienser av kull, som gir en gradvis bleking av tennene.

Det er et naturprodukt som du kan bruke både morgen og kveld.