Selv test

Selvtest gjør det enkelt å teste deg selv hjemme i dine egne trygge omgivelser. Hos MundFrisk finner du flere typer selvtestsett, inkludert graviditetstester, eggløsningstester, narkotikatester og alkoholtester. Du finner også corona hjemmetester med raske selvtestsvar.


Selvtest hjemme - mange varianter av hjemmetester


Hos MundFrisk finner du et stort utvalg av ulike typer selvtester. En selvtest er enkel å bruke hjemme og du får raske svar mens du er i trygge omgivelser. I tillegg gir de deg god og høy sikkerhet, så du bør ikke tvile på resultatet. Ønsker du å bli gravid og få en positiv graviditetstest, oppfordrer vi deg til å bestille time hos legen uansett, slik at du kan få riktig veiledning og prøvesvar som er nødvendige for deg. På denne siden finner du vårt brede utvalg av selvtester.

I denne kategorien har vi samlet alle våre selvtester, inkludert:

  • Graviditetstest
  • Eggløsningstest
  • Medikamenttest
  • Alkoholtest


Det finnes flere varianter av flere av selvtestene, så du har mulighet til å finne akkurat den hjemmetesten som matcher dine behov på best måte.

Husk at du også finner et selvtestsett for å oppdage COVID-19 her på MundFrisk . Vi selger flere varianter av en Corona hjemmetest som fungerer på samme måte som du kjenner den fra hurtigtestsentrene, det vil si nasal inokulering. Disse selvtestene gir deg raske svar på bare 15-20 minutter og viser om du er smittet av koronaviruset, en såkalt antigentest. I vårt sortiment finner du også en selvtest for profesjonelt bruk som oppdager tilstedeværelse av antistoffer.

Selvtest for graviditet

På denne siden finner du to varianter av graviditetselvtester. Vi selger både hjemmetester med pinner og med strips. Selvteststrimlene er den rimeligere løsningen for deg som sjekker over en lengre periode om du har blitt gravid. Den sikreste selvtesten for graviditet er pinnene, da de har en presisjon på opptil 99%.

Selvtest for eggløsning

Øk sjansene for graviditet med en selvtest for eggløsning. Denne testen gir en presisjon på opptil 99,8 % og indikerer om du har hatt eggløsning og dermed større sjanse for å bli gravid.

Selvtest for narkotika

Ta en profesjonell og nøyaktig selvtest for ruspåvirkning og få en presisjon på opptil 96 % nøyaktighet. En enkelt test kan avsløre påvirkningen av 5 forskjellige typer medikamenter; amfetamin, kokain, ecstasy, opiater og cannabis.

Selvtest for alkoholpåvirkning

Det er ulovlig å kjøre med en promille over 0,5. Denne selvtesten måler om det er alkoholpåvirkning over 0,5 i promille og er derfor god å ha i hanskerommet på bilen, slik at den alltid er tilgjengelig.

Når kan du bruke en hjemmetest?

Du kan bruke en hjemmetest så snart du føler at du trenger det. Det smarte med en selvtest er at du slipper å bestille time hos legen og vente flere dager på å komme til og så vente på svar. Med en selvtest utført hjemme vil du få raskt svar på maks 15 minutter.

Når du gjør en selvtest kan du selv bestemme tidspunktet for testen. Vær imidlertid oppmerksom på at graviditetstester gir de mest nøyaktige resultatene om morgenen, selv om de også kan brukes hele døgnet. En selvtest gir deg dermed muligheten til å bestemme selv, mens du tester i trygge omgivelser og uten å måtte forlate ditt eget hjem.

Det kan også være en fordel å ta med en eller flere selvtester dersom du skal reise, overnatte andre steder eller på fest og vil være sikker på at det er trygt å kjøre hjem for eksempel.

En selvtest er trygg å bruke

Selv om du gjør en hjemmetest, betyr det ikke at svaret er mindre nøyaktig eller at du ikke kan stole på det. Alle selvtestene som selges hos MundFrisk er spesielt utviklet for å gi deg svar med stor forsiktighet og sikkerhet. De fleste selvtestsvar har en presisjon på mellom 95 % og i underkant av 100 %.

En detaljert veiledning følger med for alle selvtester, så du er sikker på å gjøre testen riktig. En selvtest er også spesielt utviklet for å være enkle å håndtere, da de er beregnet på privatpersoner, slik at alle har mulighet til å benytte seg av en hjemmetest.

Få svar på selvtesten i trygge omgivelser

Det kan være både vanskelig og ubehagelig å måtte testes hos legen eller annet helsevesen. Derfor kan du benytte deg av en selvtest som gjør det mulig å teste deg selv i kjente og trygge omgivelser.

Noen ganger kan man være nervøs for svaret og det hjelper ofte å være hjemme, da dette skaper trygghet og trivsel.