Mellomromsbørster fra Tandex

Tandex gap børster kan kjøpes i en mengde forskjellige størrelser, slik at du kan finne den som passer deg perfekt. Tandex mellomromsbørster kommer i flere varianter, for eksempel med forskjellige håndtak og lengder, slik at munnhygienen blir en lek.


Tandex gap børster - stort utvalg

Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av Tandex mellomromsbørster, hvor det finnes en variant for alle!

Tandex mellomromsbørster er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser, slik at du kan komme inn i alle mellomrom og få sunne, rene tenner. Du kan finne størrelser mellom 0,35 - 1,2 mm.

I tillegg til de mange størrelsene finner du også Tandex rombørster med flere forskjellige typer håndtak. Dette gjør dem enkle å bruke, men gjør det også mulig å nå de vanskelig tilgjengelige stedene.

Er du i tvil om hvilken størrelse av de mange Tandex gap-børstene du bør velge, kan du med fordel kjøpe et startsett hvor du kan prøve flere størrelser og finne den rette.

Se også hele vårt store Tandex utvalg, hvor du finner alt innen produkter for munnpleie.

Tandex mellomromsbørster holder tennene sunne

Nå hele veien rundt med Tandex gap børster. De sørger for en enkel rengjøring av tennene, selv på steder som er vanskelig å nå med tannbørste.

Tandex mellomromsbørster er litt som en kombinasjon av en tannpirker og en tannbørste. Dette gjør det mulig å rense mellom tennene, hvor både matrester og bakterier ofte legger seg.
En klassisk tannbørste kan ikke gjøre jobben alene, fordi den renser kun tre av fem overflater på tennene; innsiden, utsiden og tyggeflaten. Tandex gap-børsten gjør det enkelt å rengjøre de to siste sidene av tennene, nemlig mellom tennene. En kombinert bruk av både vanlig børste og Tandex mellomromsbørster gir deg derfor rene tenner rundt omkring.

Hvordan bruke Tandex gap børster

Når du bruker en Tandex gap børste er det først og fremst viktig at børsten verken er for stor eller for liten. Den må derfor ikke måtte presses inn med stor kraft, men må heller ikke være for liten, da den ellers ikke har noen effekt.

Uansett om du bruker Tandex interspace-børster eller varianter fra andre merker, vil du oppleve at tannkjøttet vil føles litt sårt etter å ha brukt dem de første gangene. Dette vil imidlertid avta så snart tannkjøttet blir vant til det.

Skyv Tandex interdentalbørsten mellom tennene ca. 7-10 ganger frem og tilbake, slik at plassen rengjøres. Metallsenteret på børsten må ikke gni mot tennene, da dette kan gjøre mer skade enn nytte. Hvis dette er tilfelle, bør du velge en mindre børste.