Plaster + Bandasjer

Gips er et av de viktigste elementene i enhver husholdning med respekt for seg selv. Det er et produkt som kan være nødvendig ganske ofte. Og når behovet først melder seg, er det ofte akutt. Plaster er nyttige når små barn har kranglet og trenger dem som en symbolsk form for trøst, når en nyervervet hudskrap skal dekkes til eller når kjøkkenkniven nettopp har sklidd under matlagingen. Plastrene finnes i mange former, farger, størrelser og design, så det finnes passende plaster til alle formål og til enhver mindre skade.


Plaster til alle formål

Hos Munnfrisk.no har vi et stort utvalg av plaster til både barn og voksne. Vi har mer enn 20 forskjellige varianter, noe som betyr at det finnes en lapp til ethvert formål her på nettbutikken. Nedenfor kan du se en oversikt over hvilke typer patcher vi selger:

  • Universal lapp
  • Gips på rull
  • Mais gips
  • Blisterplaster
  • Vorteplaster
  • Vannavvisende plaster

Uansett hvilket gips du leter etter, kan du sikkert finne det her på siden. Vi selger kun de aller beste produktene, fra de aller beste merkene. Dette er selvfølgelig intet unntak når det kommer til våre patcher. Kjøp plaster av høyeste kvalitet fra kjente merker som Salvequick og Hansa plast.

Stort utvalg av plaster til barn og voksne

Enten du leter etter lapper for voksne eller barn, har vi garantert noe for ethvert behov. Vi selger for eksempel plaster med morsomme motiver til barna eller spesialutviklede plaster for vorter, liktorner og blemmer. Du kan også kjøpe vanlige universalplaster som kan brukes til de fleste småskader. Vi har også ekstra vannavstøtende lapper som er perfekte for en tur i vannet. Våre plaster kan kjøpes i forskjellige størrelser og pakker. Kjøp for eksempel ekstra store plaster til albuer og knær. Eller kjøp pakker på opptil 100 stk. om gangen. Ta en titt på vårt store utvalg og finn de perfekte plaster til hjemmet.

Hvis du er i tvil om produktene våre, er du mer enn velkommen til å kontakte oss for mer informasjon. Vi kan kontaktes på telefon, epost og gjennom vårt kontaktskjema her på nettsiden.