Svarte børstehoder for Philips Sonicare

Hvis du har en elektrisk tannbørste, sørg for at du kjøper tannbørstehoder som matcher typen og modellen på tannbørsten din. Når du bruker Philips Sonicare får du et bredt utvalg av forskjellige sorte tannbørstehoder å velge mellom. Lider du av frostskader eller er du lei av gulaktige avleiringer på tennene, kan du velge løse tannbørstehoder som matcher dine personlige behov. Den nyeste varianten er for deg som har en tendens til å produsere mye plakk på og mellom tennene.

Som et resultat av de praktiske pakkene med opptil 4 løse tannbørstehoder i hver, kan du spare penger slik at du alltid kan rense tennene optimalt med din elektriske tannbørste fra Philips Sonicare.


Philips Sonicare et ultrapopulært valg
Philips Sonicare elektriske tannbørster har vært svært populære blant kunder, men også hos tannleger over hele verden.

Det er klinisk dokumentert at de i forhold til manuelle tannbørster gir en sublim rengjøring av tennene som også er meget skånsom. De er basert på sonisk teknologi, hvor børstehodet leverer 62 000 bevegelser hvert minutt. Her presses både vann og tannkrem mellom tenner og tannkjøtt, slik at du oppnår en effektiv rengjøring. Til tross for den høyfrekvente bevegelsen er rengjøringen fortsatt veldig skånsom, mens den elektriske tannbørsten gjør jobben sin.

Tannleger over hele verden har gitt sine varmeste anbefalinger til Philips Sonicare-serien. For tiden er Philips markedsleder når det kommer til sonisk tannbørsting.