Schettlers

Det eneste tannkrempulveret med kun naturlige ingredienser.

Schettlers er et tysk merke som har blitt spesielt kjent for sitt naturlige tannkrempulver. Selskapet har gjennom årene eksperimentert med andre produkter, blant annet delikatesseprodukter, men har på grunn av tidspress nå valgt å satse hardt på deres store salgssuksess: Tannkrempulver i små, praktiske bokser, som er basert på økologiske urter, helbredende kritt og Østersjøsalt - og er unik for sine arter.


Historien om Schettlers tannkrem går tilbake til 2014, da grunnlegger Falk Schettler satte i gang en stor livsstilsendring og derfor kun ønsket å bruke naturlige produkter. Det gikk imidlertid ikke så bra med å finne en naturlig tannkrem helt uten diverse tilsetningsstoffer, hvorpå Falk Schettler selv gikk i gang med å utvikle en formel som ble satt i produksjon i 2020.
Han hadde allerede en del erfaring med både mat og kosmetikk og hadde derfor mot til å kaste seg inn i prosjektet, der både familie og venner i stor grad fungerte som testpersoner.

Tannkremen fra Schettlers er basert på naturlige produkter, som alle er hentet fra det tyske området. Det helbredende krittet er f.eks. fra Rügen og virker rensende, mens Østersjøsaltet er både aromatisk og desinfiserende.

Selv om det er flere og flere naturlige tannkremer på dagens marked, er Schettlers produkt det eneste tannkrempulveret basert utelukkende på naturlige ingredienser. Og den er minst like effektiv som en mer syntetisk tannkrem.