Sabali Pure tanntråd

En vegansk tanntråd fra Sabali Pure med det lille ekstra.

Tanntråd er viktig for daglig tannpleie da det hjelper til med å rengjøre mellom mellomrommene mellom tennene. Den fungerer effektivt akkurat der tannbørsten ikke når og der bakteriene kan ta ekstra godt tak. Men tanntråd er ikke bare tanntråd det finnes i en rekke varianter, både med og uten voks.


Det spesielle med tanntråd fra Sabali Pure er at den er vegansk på grunn av candelillavoks. Andre ingredienser inkluderer en antiseptisk peppermynteolje mot bakterier på tannkjøttkanten og kaffe, som både fungerer som luktfjerner og plakkmagnet.

Så alt det beste er samlet i denne tanntråden fra Sabali Pure . Et merke som skiller seg ut for personlig pleieprodukter uten syntetiske stoffer og med en bærekraftig tankegang fra produkter til emballasje.
Tanken er at det skal være 100 % trygt å la Sabali Pures produkter være i kontakt med huden, samtidig som vi gir planeten vår en hjelpende hånd. Dette gjelder både med hensyn til de plantebaserte ingrediensene og 5 % av merkevarens overskudd, som går til veldedige formål.