The Humble Co.

The Humble Co. er et svensk selskap som ønsker å fremme bærekraft og miljøvennlighet med sitt store utvalg av biologisk nedbrytbare tannbørster , mellomromsbørster og tanntråd , som alle er laget av 100 % naturlige og biologisk nedbrytbare materialer.


The Humble Co. lager bærekraftige tannpleieprodukter

Det svenske selskapet The Humble Co. ydmykt nærmer seg oppgaven med å utvikle, designe og produsere naturlige, bærekraftige og biologisk nedbrytbare tannpleieprodukter. Tannbørstene og mellomromsbørstene deres er alle laget av bambusfibre et 100 % naturlig materiale som verken krever kunstgjødsel eller sprøytemidler, noe som betyr at produktene er komposterbare og derfor biologisk nedbrytbare. Produktene fra The Humble Co. er derfor et perfekt alternativ for alle som bryr seg om miljøet, og produktene kan suppleres med økologisk tannkrem eller naturlig tannkrem fra The Humble Co.

Heldigvis har vi alle blitt mer bevisste på miljøpåvirkningen fra de mange produktene i hverdagen som vi som forbrukere kjøper, bruker og til slutt kaster. Faktisk har det aldri vært større etterspørsel etter miljøvennlige alternativer enn det er nå. Det er nettopp derfor vi har valgt å inkludere The Humble Co. i vårt sortiment. Selskapet har stort fokus på både bærekraft og miljøvennlighet, derfor er all emballasje også laget av resirkulert plast og papp. Vurderer du å bytte ut hele utvalget av tannpleieprodukter med økologiske og bærekraftige alternativer, bør du også se nærmere på vårt utvalg av økologisk munnvann og bambus tannbørster .

Biologisk nedbrytbare tannbørster fra The Humble Co.

Du har sikkert tenkt når du har kastet plasttannbørsten din i søpla at det ville vært fint med en mer miljøvennlig og kanskje til og med biologisk nedbrytbar tannbørste og du er absolutt ikke alene. Forbrukerne har lenge etterspurt mer bærekraftige løsninger. Faktisk brukes mer enn 10 milliarder plastprodukter for munnpleie over hele verden hvert eneste år! Derfor er det et presserende behov for en endring til mer naturlige og biologisk nedbrytbare munnhygieneprodukter, slik at vi kan beskytte miljøet og sikre en verden i balanse for våre barn og barnebarn.

De biologisk nedbrytbare tannbørstene fra The Humble Co. er primært laget av bambus, men noen modeller er laget av andre biologisk nedbrytbare materialer som maisstivelse. Felles for alle tannbørster fra The Humble Co. er imidlertid at de alle er biologisk nedbrytbare og dermed belaster miljøet minst mulig.

Kvaliteten på produktene fra The Humble Co. er på toppen!

Kanskje du tror at kvaliteten på produkter laget av naturlige materialer er dårligere enn konvensjonelle produkter laget av plast. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Produktene fra The Humble Co. har samme høye kvalitet, holdbarhet og brukervennlighet som tradisjonelle produkter. Til gjengjeld kan du ordne tannpleie med god samvittighet! Du går absolutt ikke på akkord med tannpleien din bare fordi du ønsker å ta bedre vare på miljøet. Produktene fra The Humble Co. er utviklet i samarbeid med tannleger, og produktutvalget deres inneholder alt du trenger for å holde tennene rene og sunne og til og med til ekstremt lave priser.

Sist men ikke minst, produktene fra The Humble Co. designet av svensker, og bærer derfor preg av skandinavisk minimalistisk stil. Uansett om du velger en tannbørste, en mellomromsbørste eller en oppbevaringsveske, får du en veldig stilig løsning som du kan være stolt av å ha stående på badet.