Grin Gap Brushes

Earth Lovin' bærekraftige gap børster fra GRIN

Bærekraft kan nå finne veien inn på badet ditt takket være de bærekraftige gap-børstene fra amerikanske GRIN . Her har det blitt vinket farvel til plast, og i stedet får du smarte avstandsbørster laget av bambus. Men nå spør du kanskje hvorfor bambus er et så mye bedre alternativ?

Bambus har blitt ettertraktet, siden planten stort sett kan dyrkes uten gjødsel og sprøytemidler og dermed skadelige kjemikalier. Bambus er også en plante som selvsår og vokser seg utrolig sterk. Planten er dermed på langt nær så utsatt som for eksempel tre og langt fra like skadelig som plast, siden materialet er biologisk nedbrytbart.


GRIN har profilert seg med Earth Loving-produkter som gjør alt for å hjelpe naturen mot en bedre fremtid. Drivkraften er den eneste kjærligheten til naturen.

Når det kommer til gap-børster fra GRIN , er de i tillegg til bambus laget med bust basert på ricinusolje. Det er et langt bedre valg enn nylon på grunn av mengden fossilbasert karbon.

Husk at du enkelt kan gjenbruke gappenslene dine fra GRIN . Det er bare nødvendig å kaste dem ut når de begynner å frynse seg.

Så trenger du flere gode argumenter for hvorfor du bør velge mellomromsbørster fra GRIN ?