Perlucine tannkrem

Perlucines naturlige tannkrempulver med knuste østersskjell.

Tannkrempulver er et utmerket valg for de som ønsker en rimeligere løsning. Ved å velge tannkrempulver bruker du ikke på langt nær så mye tannkrem som vanlig og du får den samme effektive og rene følelsen.


Bruken av tannkrempulver er ikke vesentlig forskjellig fra hvordan du bruker en vanlig tannkrem. Du dypper ganske enkelt tannbørsten direkte i pudderet og børster som du normalt ville gjort.

Det finnes flere forskjellige merker innenfor kategorien tannkrempulver, så hva er så unikt med Perlucine ?

Perlucine er et veletablert fransk merke som produserer et bredt utvalg av personlig pleieprodukter med hovedingrediensen knuste østersskjell fra Bretagne-regionen. Havet og stranden spiller en avgjørende rolle for hvor de naturlige ingrediensene hentes fra.

Spesielt de hvite østersskjellene er rike på kalsium og mineralsalter, så du får god beskyttelse for både tenner, emalje og tannkjøtt, samtidig som rengjøringen er ultraeffektiv takket være marin leire.

Produktet er 100 % naturlig og inneholder ikke vann.

Hvis dette er første gang du prøver tannkrempulver, er Perlucine et godt utgangspunkt. Pulveret leveres i smart innpakning som er enkel å ta med på farten.