LiveCoCo

LiveCoco er et engelsk selskap som nylig har lagt om produksjonen fra mer miljøskadelige produkter til i dag å ha et stort utvalg produkter hvor fellesnevneren for alle produktene er at de enten er nullavfall, biologisk nedbrytbare eller ekstremt bærekraftige.

Med produkter som bambus tannbørster, vegansk tanntråd, gjenbrukbare børstehoder for elektriske tannbørster, tanntråd, tannkrem i mange forskjellige former, er LiveCoco et helt optimalt valg for Munnfrisk.no og våre kunder. Vi må ta like godt vare på det gode miljøet i fremtiden som vi må på smilet vårt, da ingen av delene er en selvfølge.


LiveCoco skaper bærekraftige produkter for den bevisste forbrukeren. Alle Livecoco produkter, fra det minste stykke tanntråd til emballasjen det er pakket i, er enten gjenbrukbare eller komposterbare.

Det betyr at når du velger et produkt fra LiveCoco , bidrar du til et nullavfallssamfunn og et renere miljø.

Her på Munnfrisk.no tenkte vi at det er en vakker tankegang bak produktene fra Livecoco , og derfor bør produktene deres selvfølgelig også være en del av nettbutikken vår. Finn alle LiveCoco produktene samlet på ett sted, og shop dine favoritt LiveCoco produkter her.