Protefix

Protefix utvikler produkter spesielt for pleie av proteser. Hverdagen med protese kan by på utfordringer spesielt i overgangsfasen. Protefix lager produkter for deg med proteser som opplever disse utfordringene. Tannproteser kan ofte gi ubehag i tannkjøttet fordi protesene er plagsomme. Dette gjelder spesielt i overgangsfasen til proteser, hvor noen opplever sårt og irritert tannkjøtt. Med Protefix holder protesene dine komfortabelt på plass hele dagen. På denne siden finner du både klebeputer for underkjeve og overkjeve, 7-lags proteselim uten sink, proteselim med Aloe Vera m.fl.


Hva er fordelene med Protefix ?


Å bruke protese skal føles naturlig og trygt. Det gir deg et mer selvsikkert utseende når du vet at protesene dine blir der de skal. At den er sikkert og komfortabelt festet til gummibåndene. Samtidig unngår du på denne måten også sårt og irritert tannkjøtt og avleiring av matrester. Med Protefix krem ​​og Protefix sine andre produkter kan du få den trygge og naturlige bærekomforten du ønsker og fortjener. Målet er at du skal legge minst mulig merke til protesene dine – og helst ikke engang tenke på at du har dem på.

Det er flere fordeler med å bruke Protefix . For det første er selskapet bak Protefix produktene, MaxiPharma, eksperter på sitt felt. De har mer enn 40 års erfaring med å forbedre livskvaliteten for alle sine klienter. Det gjør de ved å produsere produkter som gjør hverdagen enklere med en tannprotese. De produserer dermed både produkter for å beholde og produkter for å rengjøre en protese. Alle deres produkter er naturlig basert og av absolutt høyeste kvalitet.

Alle produktene kan velges i en smaksfri variant.

Protefix krem ​​er tilgjengelig i forskjellige styrker, slik at du er garantert perfekt hold og god bærekomfort til protesen. Har du kun milde problemer med protesene, kan du velge mild styrke. Ved alvorlige heftproblemer anbefaler vi at du bruker Protefix retensjonskrem ekstra sterk.

Hvordan bruker jeg Protefix ?

Protefix er laget for deg som enten som permanent eller ny protesebruker lider av vondt tannkjøtt og en plagsom protese. De lager både Protefix klebekrem, Protefix klebeputer, Protefix retensjonskrem og andre. Noe av det kundene er veldig glade for er at Protefix heldigvis er veldig enkelt å bruke. Dette gjelder både limputene og påføringen av proteselimet.

Her lønner det seg å gjøre en ekstra innsats. Ved å bruke ett eller flere produkter fra Protefix for å beholde protesene dine unngår du at protesene plager tannkjøttet. Samtidig hindrer den også matrester i å trenge inn mellom tannkjøttet og protesen.

Protefix limputer er spesielt gunstige i overgangsperioden. De selvklebende putene fra Protefix kan kuttes for å passe perfekt til munnen din. Bruk de selvklebende putene på følgende måte: De selvklebende putene dynkes i vann og plasseres deretter direkte på den rene protesen.

Retention cream (eller adhesion cream) fra Protefix er en moderne og enkel løsning, som anbefales spesielt for vanskelige kjøps- og vedheftsforhold. Det er for eksempel ideelt hvis du har en sterk spyttproduksjon. Bruk kremen på følgende måte: Kremen påføres direkte på den fuktige protesen – helt eller delvis, avhengig av dine behov. Fordelen med retensjonskrem er blant annet at den ikke påvirker smaken på maten din. Så du kan nyte måltidene dine som vanlig.

Retentionskremen holder protesen på plass i mange timer. Men når du bruker Protefix krem anbefales det likevel at du børster kanten av protesen med et veldig tynt lag av kremen. Det vil forhindre avleiringer av matrester og garanterer en ekstra sterk og holdbar oppbevaring av protesen.

Se flere typer hygienisk proteselim , som sørger for at protesen holder seg der den skal og ikke forstyrrer tannkjøttet.

Skal vi hjelpe deg?

Hos Munnfrisk.no har vi alt du trenger for å opprettholde god, sunn munnhygiene. Skulle det skje at du ikke fant akkurat det du lette etter, eller at du brenner for noen spørsmål om Protefix ' produkter? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi kan mye om holdere og proteserensere. Derfor er vi klare til å hjelpe deg hvis du er i tvil.

Du kan komme i kontakt med oss ​​ved å ringe 70 60 53 40 på hverdager mellom kl 11-16. Hvis du foretrekker å sende oss en melding, kan du gjøre det på munnfrisk.no . Din e-post vil bli besvart innen 3 timer på hverdager mellom kl 11-18.