Carbo Smile Tannkrem

Bambus tannbørster fra Carbo Smile - perfekt i kombinasjon med tannblekingssett

Carbo Smile er et italiensk merke spesielt kjent for sine tannblekingssett. Tannbleking er basert på noen få ingredienser, som alle er av naturlig opprinnelse.

En av de aktive ingrediensene er kullpulver, som bidrar til å fjerne både de lette flekkene på emaljen så vel som de mer gjenstridige. Så nå er det ingen grunn til å la vin, røyking og kaffe komme i veien for et vakkert, hvitt smil. Det aktive kullet tar også opp kampen mot tannstein, giftstoffer, bakterier og plakk uten å skade tennene.


Effekten av tannblekingen fra Carbo Smile er godt dokumentert og testes i Napoli, hvor testpersonene har opplevd en betydelig forbedring på kun 14 dager. Effekten kan til og med effektiviseres ved å bruke bambustannbørstene fra Carbo Smile . I tillegg vil tannbørstene bidra til å gjøre børstingen ekstra behagelig.

Bambustannbørstene har imidlertid enda flere gode egenskaper. De er både antibakterielle og 100 % gjenbrukbare, i motsetning til tradisjonelle plasttannbørster. Bambus er et av materialene som vinner terreng, siden planten kan dyrkes uten stort forbruk av sprøytemidler. Den er også raskt voksende og krever ingen gjenplanting, og det er derfor den finnes i overflod over hele verden.

Bambus tannbørster fra Carbo Smile er derfor et utmerket valg, uansett om du har tenkt å bruke et tannblekingssett eller ikke. Du finner et velassortert utvalg av Carbo Smile sine produkter her på Munnfrisk.no .