Gap børster fra Nordics

Her finner du vårt utvalg av Nordics gap børster. Mellomromsbørstene fra Nordics Oral Care er et miljøvennlig og bærekraftig valg, da de er laget av bambus og biologisk nedbrytbar plast. Se vårt store utvalg av tannprodukter fra Nordics .


Nordics mellomromsbørster hjelper med munnhygiene

Rengjør mellom tennene med Nordics interdentalbørster. Gjennom vår mangeårige kompetanse, samt jevnlig kunnskapsdeling med tannleger, har vi i Munnfrisk.no den oppfatning at det generelt er for mye fokus på tannpuss, og for lite på rengjøring av mellomrommene mellom tennene. Hvis du ikke klarer å rengjøre mellomrommene regelmessig, kan du ende opp med et belegg som kan gi hull i tennene samt en svært ubehagelig gingivitt.

Derfor er Nordics gap-børster et smart valg

Du har sikkert brukt en tannpirker flere ganger i livet, og kjenner den herlige følelsen av å ha renset godt og grundig mellom tennene. Mellomromsbørster er en videreutvikling av den gode gamle tannpirkeren, og har vunnet mye innpass de siste årene. Grunnen til populariteten til mellomromsbørster er først og fremst at de har mange små bust, som gjør dem mye mer effektive enn tannpirkere fordi de renser selv de minste partiklene.


Mange gap børster er laget av plast, som dessverre bare havner på søppelfylling. Interspace-børstene fra Nordics er derimot laget av hurtigvoksende bambus og andre miljøvennlige og resirkulerbare materialer, som gjør deg i stand til å redusere ditt personlige økologiske fotavtrykk, samtidig som du tar godt vare på tennene dine.