Elsa's Organic Skinfoods Tannkrem

Prøv den originale tannkremen - tannkrempulver fra Elsa's Organics Skinfoods

Tannkrem er ikke lenger bare tannkrem, for det finnes mange helt gode alternativer til den klassiske tannkremen i tuber. Du kan f.eks. prøv tannkrempulver fra engelske Elsa's Organics Skinfoods, som har promotert seg selv ved å produsere naturlige munnpleieprodukter som bare gjør gode ting for kroppen. Erfaringen med de naturlige ingrediensene er høstet over mer enn 30 år.

Tannkrempulver er en forløper til den tradisjonelle tannkremen og antas å være langt kraftigere når det gjelder å fjerne flekker. Elsa's Organics Skinfoods har bevisst valgt å kombinere denne eldgamle kunnskapen med moderne teknologier og nye ingredienser. 


Tannkrempulver er lett å ta med på farten i motsetning til tuber. De har også den fordelen at de ikke krever alle slags tilsetningsstoffer og konserveringsmidler for å opprettholde ønsket kremet tekstur. Så her får du tannkrem i sin absolutt reneste form.

Tannkrempulveret fra Elsa's Organics Skinfoods finnes i ulike varianter, bl.a med siwa-røtter, prebiotika, xylitol og skånsomme eksfolieringsmidler.

Du kan bruke tannkrempulveret på flere måter. Du kan pusse tennene ved å dyppe tannbørsten direkte i pulveret, men du kan også blande pulveret direkte i din vanlige tannkrem.