Les Babygators tannkrem

Les Babygators la de franske krokodillene hjelpe til med tannpuss

Som du vet er all begynnelse vanskelig, og det kan være vanskelig å overbevise de aller minste om at det er både nyttig og morsomt å pusse tennene. Det kan derfor være en smart idé å ty til litt «billige» triks som å velge fargerike tannbørster som også er enkle å håndtere for både foreldrene og barnet selv.


Det er avgjørende at det lages gode tannpusserutiner fra tidlig alder.

Franske Les Babygators har spesialisert seg på munnhygiene for barn, og produktene er preget av blant annet fargerike krokodille- og monsterlignende motiver som umiddelbart fanger oppmerksomheten til de minste. Hos Munnfrisk.no har vi både Les Babygators populære Sonic tannbørster og tannkremen som er utviklet for å matche.

Tannkremen fra Les Babygators er uten fluor, nanopartikler og fargestoffer, mens sertifiseringene beviser at den er super .

De barnevennlige produktene er også designet med utgangspunkt i at tannpuss skal være en morsom stund uten noen form for stress. Dette ser man spesielt med Sonic-tannbørsten, som masserer på den skånsommeste måten, uten å måtte presse den hardt rundt tannkjøttet.

Her på Munnfrisk.no kan du få et komplett sett fra Les Babygators . Settet er perfekt hvis du vil sette et fargerikt og ikke minst fransk preg på tannpussen hjemme.