Coslys tannkrem

Coslys tannkremer i en rekke spennende økologiske varianter

Fransk furukull og aloe vera eller kombinasjonen av økologisk lakris og nellik? Det er store muligheter til å velge mellom flere ulike økologiske kombinasjoner når det kommer til tannkrem fra Coslys . De er tilgjengelige for både barn og voksne, slik at hele familien kan nyte de naturlige tannkremene.

Coslys er et fransk merke som har spesialisert seg på økologiske produkter siden 1995. Flertallet av ingrediensene er hentet fra hjemmebasen i Loire-dalen, Chemillé, da den nære tilknytningen til opprinnelsen til de enkelte ingrediensene spiller en altoverskyggende rolle for Coslys team. De er økologisk sertifisert, og du får derfor renhet for pengene.

Nettopp renheten var utgangspunktet for etableringen av Coslys , da en av grunnleggerne i Gabory-familien selv hadde utviklet allergi mot de mer kjemiske skjønnhetsproduktene. Derfor var det på tide å utvikle økologiske produkter av høy kvalitet for hele familien.

I tillegg til de mer tradisjonelle tannkremene kan du også finne tannkremtabletter fra Coslys . De hjelper deg med å minimere sløsing med emballasje i hverdagen. De er også et godt valg for deg som reiser ofte og gjerne vil ha tannkremen i håndbagasjen uten at den må klassifiseres som væske.