Tannkrem for periodontitt

Tannkrem for periodontitt

Hos Munnfrisk.no selger vi et bredt utvalg av effektive tannkremer som du kan bruke både i forebyggende formål og som behandling mot periodontitt.

Les imidlertid produktbeskrivelsene nøye, da det er stor forskjell på hvordan de enkelte tannkremene virker. Noen produkter egner seg best for startfasen, når tannkjøttet blør og er ømt, og hvor det typisk er et tilfelle av gingivitt. Andre produkter kan i stedet brukes i den fasen hvor gingivitten har utviklet seg til egentlig periodontitt.


Vårt produktspekter spenner over kjente og veltestede produkter fra toppmerker i bransjen. Er du i tvil om hva du skal velge, kan du enten velge å spørre oss om råd, eller du kan konsultere din egen tannlege.

Periodontal sykdom kan utvikle seg til en svært alvorlig tilstand hvor du kan ende opp med å miste tannen helt. Derfor er det også en tilstand du bør se på med største alvor og velge å behandle.
Problemet går ikke bare over av seg selv. Det krever en innsats fra din side. Det kan imidlertid være svært forskjellig hvilken type behandling din form for periodontal sykdom krever.

Det er imidlertid alltid lurt å være ekstra grundig med rengjøringen av tennene når du først har problemer med rødt, sårt og blødende tannkjøtt og dypere tannkjøttlommer.