Le Secret Naturel tannkrem

Le Secret Naturel tannkrem og tannkrempulver med et globalt DNA.

Hos Munnfrisk.no kan vi tilby deg både tannkrem og tannkrempulver fra det franske merket Le Secret Naturel , som har gjort det til en dedikasjon å spore opp og hente de best egnede ingrediensene fra alle deler av verden slik at du får det optimale Le Secret Naturel kombinasjon.


Det ligger derfor mye arbeid bak hvert Le Secret Naturel produkt merket hører hjemme i den franske Provence-regionen.

Den økologiske tannkremen fra Le Secret Naturel inneholder bl.a. et miswak , som er hentet fra Asia og har vært kjent siden antikken. Den er kjent for å kunne rense tennene samt forhindre plakkdannelse og styrke tannkjøttet.

Vi kan imidlertid også tilby deg tannkrempulver fra Le Secret Naturel , som aktiveres ved kontakt med vann, slik at du får den samme deilige skummende følelsen som vanlig. Den eneste forskjellen er at selve tannkremen består av et pulver og ikke, som vanlig, en tyktflytende konsistens. Du dypper tannbørsten direkte i pulveret og pusser deretter som vanlig.

Tannkrempulveret er bl.a. bygget rundt antibakterielt lakrispulver og det både rensende og slipende kalsiumkarbonatet, som inneholder en stor mengde mineraler. Den friske pusten kommer fra mentol.

Er du lei av din nåværende tannkrem er det rikelig med muligheter til å finne nye og minst like effektive tannkremer fra Le Secret Naturel .