La Saponaria tannbørster

Biologisk nedbrytbare tannbørster fra La Saponaria - 92 % mindre miljøbelastning.

Du har kanskje begynt å gremme deg over at flere av familiens tannbørster så ofte blir kastet sammen med husholdningsavfallet. Og det er helt forståelig for mange røyker hvert år, spesielt hvis du følger de gode rådene om å bytte tannbørste hver 3. måned.

Løsningen finner du med det italienske merket La Saponaria , som produserer 100 % biologisk nedbrytbare tannbørster i naturlige materialer som tremasse og bomullsflak, som verken råtner eller gir fra seg smak. De er derfor et utmerket alternativ til plasttannbørster uten at du trenger å gå på akkord med ergonomi og komfort.


Som en ekstra bonus kan tannbørstehodene skiftes ut fortløpende, slik at du kan ha tannbørsten enda lenger. Perfekt hvis dette er din nye favoritttannbørste.

Ifølge La Saponaria tilsvarer valget av deres biologisk nedbrytbare tannbørster 92 % lavere miljøbelastning, og du sparer selvfølgelig også penger både nå og på lang sikt.

Så søk blant de ulike La Saponaria -tannbørstene her på Munnfrisk.no og lær enda mer om denne italienske produsenten, som har dedikert seg til å tilby produkter i sin reneste form. Vi har også et godt utvalg av La Saponaria munnvann, som er et perfekt supplement til dine nye tannbørster.