Frosch

Frosch / Froggy rengjøring er noen av de mest effektive økologiske rengjøringsproduktene du kan velge for hjemmet. De fleste kjenner merkevarens gamle navn Froggy. Uansett om det er det gamle eller det nye produktnavnet du bruker, får du økologiske og miljøvennlige rengjøringsprodukter som gjør rengjøringen hjemme enklere. Flere av Frosch produktene er laget som spray, som gjør det enkelt og enkelt å få rene og blanke overflater, både på badet, i entreen og på kjøkkenet. Frosch spray kan kjøpes til skarpe priser. Du bestemmer selv hvor mange forskjellige Frosch rengjøringsartikler som trengs for din daglige eller ukentlige rengjøring.


Froggy cleaning - det økologiske alternativet

Frosch / Froggy har faktisk produsert naturlige og økologiske rengjøringsprodukter i mer enn 30 år - de startet faktisk helt tilbake i 1986. Frosch er dermed et av de første og ledende merkene innen øko-rengjøringsprodukter. Tidligere het merket Froggy, og du har sikkert allerede brukt et Froggy-produkt til rengjøring hjemme. Uansett hva du kaller de gjenkjennelige øko-rengjøringsproduktene med den sjarmerende frosken på siden, får du miljøvennlige og økologiske rengjøringsprodukter som er produsert med hensyn til miljøet. Det legges enorm vekt på miljø og bærekraft gjennom hele produksjonen, noe som gjør at både emballasje og innhold produseres så miljøvennlig som mulig; resirkulert plast brukes til å produsere emballasjen og både etiketter, farger og lim er gjenbrukbare.

Frosch rengjøring produseres i Tyskland og Østerrike

Frosch / Froggy produseres av det familieeide selskapet Werner & Mertz GmbH, som ble grunnlagt i den tyske byen Mainz helt tilbake i 1867. Opprinnelig produserte selskapet voksprodukter, men utvidet senere sortimentet, slik at det i dag primært omfatter vaske- og rengjøringsmidler. Selv om mye har endret seg i selskapet opp gjennom årene, er det fortsatt et grunnleggende premiss at Frosch rengjøringsprodukter skal være økologiske og/eller miljøvennlige. Særlig hos Frosch er bærekraft og omtanke for miljøet en prinsippsak, og en del av selskapets DNA. Frosch / Froggy-produktene produseres i Tyskland og Østerrike, så når du velger et av deres produkter betyr det også at du kjøper produkter som ikke har blitt seilt verden rundt i containerskip, noe som også er enormt positivt fra et miljøperspektiv.

Frosch rengjøring er produsert basert på 9 prinsipper

  1. Rengjøringsmidlene skal være produsert med miljøvennlige og naturbaserte midler.
  2. Det skal brukes plantebaserte overflateaktive stoffer som er effektivt biologisk nedbrytbare.
  3. Rengjøringsproduktene skal gjennomgå dermatologiske tester, være hudvennlige og det skal brukes minimalt med eller ingen konserveringsmidler og/eller parfymer.
  4. Rengjøringsmidlene må aldri inneholde mikroplast, formaldehyd, halogenorganiske stoffer eller formaldehyd.
  5. Miljøbelastningen må begrenses ved å prioritere resirkulerte og resirkulerbare materialer i produksjonen.
  6. Rengjøringsproduktene skal være veganske og må ikke inneholde animalske ingredienser.
  7. Produksjonen skal være bærekraftig, med aktiv miljø- og energiforvaltning.
  8. Ved hjelp av eget renseanlegg sikres topphygieniske produkter, på samme måte som avløpsvannet forhåndsrenses før det slippes ut av produksjonen.
  9. Selskapet har mer enn 30 års erfaring innen innovasjon og produksjon av miljøvennlige og økologiske rengjøringsmidler.

Froggy rengjøring er bra av natur

Når du trenger effektive, velduftende og milde rengjøringsprodukter til kjøkken og bad, da er Frosch det perfekte valget. Du kan velge mellom en mengde forskjellige produkter, som alle er enkle å bruke og som hjelper deg med å rengjøre hjemmet ditt bærekraftig og effektivt. Det viktigste er at alle produktene faktisk er laget av 100 % resirkulert plast, samt et konsekvent fokus på bruk av fantastiske naturlige ingredienser. Derfor brukes ofte aktive husholdningsingredienser som eddik, sitron og natron. Som et alternativ til kjemiske dufter brukes ofte ingredienser som lavendel, mandelolje, aloe vera etc..

De tradisjonelle vaskemidlene inneholder vanligvis kjemisk produserte overflateaktive stoffer (som løser opp fett og annet smuss). Frosch rengjøringsprodukter bruker kun naturlige overflateaktive stoffer fra vegetabilske kilder, og jobber for tiden med å fullstendig fase ut overflateaktive stoffer fra tropiske planter, slik at det i fremtiden kun brukes overflateaktive stoffer utvunnet fra europeisk landbruk.

Så godt som alle Frosch produkter inneholder i dag mellom 10-100 % overflateaktive stoffer fra europeiske oljer, utvunnet fra for eksempel solsikke, oliven, raps og lin.