Coco Clean tannkrem

Coco Clean med ny duotannkrem

Visjonen bak friendly nederlandske merket Coco Clean er å presentere brukerne med en rekke " Earth og Ocean " produkter som utelukkende er basert på både naturlige og grusomhetsfrie ingredienser. Renhet er derfor det aller viktigste fokuspunktet i produktutviklingen, og utvalget utvides kontinuerlig.


Hos Munnfrisk.no kan vi tilby deg flere av Coco Clean produktene. Vi er spesielt glad i den nye duotannkremen, som er utviklet i samarbeid med tannleger og gir tennene ultimat beskyttelse dag og natt.

I løpet av dagen får du fullstendig beskyttelse i form av en tannkrem som både gir frisk pust, fjerner misfarging og virker blekende. Kort sagt alt du forventer av en effektiv tannkrem.
På kvelden kan du bytte til Natt-tannkremen, som dekker litt andre behov enn Day-varianten. Formelen er blant annet utviklet for å nøytralisere syrene og bakteriene som kan være en medvirkende årsak til dårlig ånde i morgentimene, og som også kan skade emaljen.

Ønsker du å oppgradere tannhygienen kan du også kjøpe både tungskrape og munnvann fra Coco Clean . Du finner alle produktene her på Munnfrisk.no , så ta gjerne en titt på vårt sortiment allerede i dag.