Munnvann for periodontitt

Munnvann for periodontitt

Begynner du å få problemer med sårt eller blødende tannkjøtt? Eller utvikler det allerede tannkjøttbetennelse og i verste fall periodontitt? Nå er tiden inne for å handle, og det er ikke for sent å gjøre noe med problemet så lenge du ikke har mistet tannen, er det fortsatt håp.


Ved både tannkjøttbetennelse og periodontitt er det ekstra viktig å være oppmerksom på rensingen av tennene. Problemet er vanligvis forårsaket av en opphopning av bakterier. Siden tannkjøttlommene kan bli dypere og tannkjøttet mer sårbart underveis i prosessen, må du også være ekstra grundig med rengjøringen. Dette gjelder både tannpuss og bruk av ekstra midler, inkludert munnvann og mellomromsbørster.

Hos Munnfrisk.no kan du finne både tannkrem og munnvann som kan brukes som forebygging eller til behandling av periodontal sykdom. Så, i samråd med tannlegen din, bør du vite hvor avansert gingivitten din er.

De fleste av våre munnvanns- og oljetrekkprodukter kan brukes til direkte behandling av periodontal sykdom. Vi anbefaler imidlertid alltid at du leser produktbeskrivelsene nøye slik at du velger riktig produkt.