Brushboo Floss

Brushboo økologisk tanntråd i like økologisk forpakning

Tanntråd hjelper deg med å rense mellomrommene mellom tennene og er derfor en ekstremt viktig del av den daglige tannrengjøringen. Mange bakterier kan gjemme seg i de vanskelig tilgjengelige områdene, så det krever ekstra innsats å holde dem rene.


Siden du foretrekker å bruke tanntråd på daglig basis, er det også et ideelt sted å starte med et mer miljøvennlig valg. Spanske Brushboo er et av merkene som har hoppet på bølgen når det kommer til å produsere en organisk tanntråd uten stoffer som skader miljøet rundt. Selv emballasjen er økologisk og kan gjenbrukes til en rekke andre formål.

Brushboo gir også en ekstra hjelpende hånd til miljøet ved å donere 10% av overskuddet deres til veldedige formål i form av organisasjonen "Plant for the Planet".

Med de ulike produktene fra Brushboo kan du blant annet velge en tanntråd uten PTFE og PFAS, som kombinerer aktivt kull og polyester. Det er en kombinasjon som bidrar til å holde tennene ekstra hvite, mens candelillavoks og peppermynteolje gir den herlige friske smaken.

Synes du at det er vanskelig å håndtere tanntråden din, kan du investere i en tanntrådholder her fra Munnfrisk.no .