Tanntrådholder

Tannholdere når tanntråd skal være enkelt

Tanntråd er et viktig verktøy når du daglig skal pusse tennene spesielt når det kommer til de rampete hullene der all slags «lekkersaker» kan skjules, som får bakteriene til å trives. Du kan bruke flere typer verktøy for å rengjøre mellomrommene, inkludert mellomromsbørster og tanntråd.


Tanntråd kan ofte være vanskeligere å håndtere, da tråden må strekkes ut, deretter må den kjøres opp og ned i de respektive mellomrommene i glidebevegelser med begge hender. Det kan kreve litt øvelse for å finne riktig teknikk.
Det kan også være andre faktorer som gjør det vanskelig for deg å bruke tanntråd. Du kan finne det vanskelig å stramme tanntråden med hendene på grunn av manglende styrke, akkurat som du kan ha problemer med å nå visse passasjer nær de bakerste tennene.

Hvis du er en fan av tanntråd, kan du få hjelp til å håndtere det med en tanntrådholder, hvis design er spesielt utviklet for å nå inn i de normalt vanskelig tilgjengelige områdene. Hos Munnfrisk.no har vi flere typer tanntrådholdere, blant annet under vårt eget merke. Du kan få dem i varianter hvor du knytter tanntråden direkte på holderen, mens andre har integrert dispenser og floss.
Siden tanntrådholderne kan gjenbrukes, er de også et godt valg for deg som ønsker en mer miljøvennlig tannrens.

Så med en tanntrådholder fra Munnfrisk.no er det ikke lenger noen god unnskyldning for ikke å bruke tanntråd!