Astroglide smøremiddel

Trenger du et glidemiddel som passer for sensitiv hud? I vårt utvalg av Astroglide glidemidler finner du flere produkter som er produsert med skånsomme og naturlige ingredienser som gjør dem perfekte for sensitiv hud. Se hele utvalget her!


Astroglide - den fleksible løsningen for intimitet

Astroglide ble født ut av behovet for pålitelig smøring i intime øyeblikk. Selskapet ble grunnlagt av Astroglide Corporation i 1984, og siden den gang har Astroglide etablert seg som en global markedsleder i bransjen. Dette ikoniske smøremiddelet er kjent for sin utrolig jevne konsistens og langvarige ytelse, og brukes over hele verden.

Astroglide er spesielt kjent for sin evne til å skape en silkemyk følelse som beriker intime øyeblikk og øker komforten for både enkeltpersoner og par. Dette smøremiddelet er laget med omhu og er basert på en vann-glyserin-formel som gir den sine unike egenskaper. Astroglides utvalg av smøremidler består av flere varianter som er vannbaserte, noe som også gjør dem ideelle for bruk med kondomer og sexleketøy, og gir en friksjonsfri opplevelse uten å etterlate en klebrig rest.

Hos MundFrisk finner du et stort utvalg av smøremidler , så du er alltid sikker på å finne akkurat det smøremiddelet som passer dine behov.

Finn din favoritt fra Astroglide

Hos MundFrisk finner du et godt utvalg av smøremidler fra Astroglide . Velg mellom flere forskjellige varianter, typer og størrelser. I vårt utvalg finner du:

 • Smøremiddel Astroglide X Premium Silikongel
  Astroglide X Premium Silicone Gel er et silikonbasert glidemiddel som er laget med en unik blanding av ingredienser av høy kvalitet. Den har en silkeaktig følelse og er ekstremt langvarig. Astroglide X Premium Silicone Gel er vanntett og er perfekt for vannlek. Det er også hypoallergenisk og ikke-irriterende.
  Astroglide X Premium Silicone Gel er perfekt for alle som leter etter et glidemiddel som er glatt, langvarig og vanntett. Det er også et godt valg for personer med sensitiv hud.
 • Astroglide Ultra Gentle Personal
  Astroglide Ultra Gentle Personal er et vannbasert glidemiddel designet for å være skånsomt mot sensitiv hud. Den er fri for glyserin, parabener, alkohol og parfyme, noe som kan være irriterende for noen mennesker. Astroglide Ultra Gentle Personal er hypoallergen og testet av hudleger.
  Astroglide Ultra Gentle Personal er perfekt for alle som leter etter et glidemiddel som er skånsomt og pleiende. Det er også et godt valg for personer med sensitiv hud som opplever ubehag eller irritasjon under seksuell aktivitet.
 • Smøremiddel Astroglide O Sensuell massasjeolje
  Astroglide O Sensual Massage Oil & Personal Lubricant er et vannbasert glidemiddel og massasjeolje laget med en blanding av organiske, ultrahydrerende planteoljer. Den har en luksuriøs følelse og er egnet for både massasje og intim bruk.
  Astroglide O Sensual Massage Oil & Personal Lubricant er laget med kokosolje, som er en naturlig fuktighetskrem og har en beroligende effekt på huden. Den er også infundert med Ylang Ylang olje, som har en sensuell og beroligende duft.
 • Astroglide Organix smøremiddel
  Astroglide Organix Lubricant er et vannbasert glidemiddel som er laget med sertifiserte naturlige ingredienser. Den er glatt og myk, og egner seg til både massasje og intim bruk.
  Astroglide Organix Lubricant er laget med en blanding av naturlige ingredienser, som alle er kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. De er også hypoallergene og ikke-irriterende, noe som gjør Astroglide Organix Lubricant til et godt valg for personer med sensitiv hud.

Finn din favoritt Astroglide glidemiddel i dag og nyt hyggelige intime øyeblikk.